Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana dağıtmak

Rüyada tarhana dağıtmak

Rüyada tarhana dağıtmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, büyük emekler vereceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarhana dağıtmak gördüyseniz:

  • Sizin cinsiyetiniz ne olursa olsun kadınları yanlış anlayabilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada tarhana dağıtmak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet eder.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana çorbası yemek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, işsiz ise işe gireceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru tarhana yemek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, işinin de hep yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada yaş tarhana görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarhana yoğurmak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarhana yapmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments