Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana çorbası yemek

Rüyada tarhana çorbası yemek

Rüyada tarhana çorbası yemek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada tarhana çorbası yemek gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimlerinizin geri dönüşleri başlıyor.Alınan sinyalleri tamamıyla anlayana kadar yavaşlamalısınız.

Rüyada tarhana çorbası yemek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada tarhana çorbası dökmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası içmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına inanılır.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine işaret eder.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası yapmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine inanılır.

Rüyada tarhana çorbası görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, fesada bulaşacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada tarhana çorba yapmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments