Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru tarhana yemek

Rüyada kuru tarhana yemek

Rüyada kuru tarhana yemek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına rivayet eder.

Rüyada kuru tarhana yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada kuru tarhana yemek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine delalet eder.

Rüyada kuru tarhana görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana kurusu görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuru tarhana almak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada tarhana yemek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine yorulur.

Rüyada yaş tarhana yemek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine alamet eder.

Rüyada tarhana çorbası yemek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işarettir.

Rüyada tarhana satmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments