Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş tarhana görmek

Rüyada yaş tarhana görmek

Rüyada yaş tarhana görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, onların önüne geçeceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaş tarhana gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan egoistçe yaklaşımlar görebilirsiniz.

Rüyada yaş tarhana görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, mutluluğunun zedeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaş tarhana yemek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Rüyada tarhana dökmek tartışmalı bir işe girileceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine delalet eder.

Rüyada tarhana çorba yapmak huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarhana ovmak sevgi dolu haberler alınacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarhana dağıtmak sorunlarını aşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına inanılır.

Rüyada kuru tarhana yemek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, sorunlarının günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası dökmek dua alacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, para kazanmaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments