Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana yoğurmak

Rüyada tarhana yoğurmak

Rüyada tarhana yoğurmak variyeti ile herkesi kıskandıracağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana yoğurmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz veya ilişkileriniz size yük olabilir.

Rüyada tarhana yoğurmak uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada tarhana hamuru yoğurmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Rüyada cıvık hamur yoğurmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada tatlı hamuru yoğurmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, istenmeyen olayların olacağına yorulur.

Rüyada tuzsuz hamur yoğurmak el üstünde tutulur hale geleceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kısır köfte yoğurmak yetim sevindireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına delalettir.

Rüyada yağlı hamur yoğurmak koyu sohbetler edeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments