Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana çorbası içmek

Rüyada tarhana çorbası içmek

Rüyada tarhana çorbası içmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, ufkunun açılacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına yorulur.

Rüyada tarhana çorbası içmek gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapmanız durumunda yararlı anlaşmalar yapabilir, karşınızdaki kişilerin düşüncelerini dikkate alarak bazı konularda uzlaşma sağlayabilirsiniz.

Rüyada tarhana çorbası içmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana çorbası yemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana çorba yapmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Rüyada tarhana çorbası dökmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana çorbası görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada tarhana çorbası yapmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments