Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana çorbası yapmak

Rüyada tarhana çorbası yapmak

Rüyada tarhana çorbası yapmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarhana çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda savurganlığa varacak kadar eliaçık veya cimriliğe varacak kadar eli sıkı olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada tarhana çorba yapmak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Rüyada tarhana çorbası yapmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada tarhana çorbası içmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası yemek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada tarhana çorbası dökmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, yeni işler yapılacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments