Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, onu darda bırakmayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki bazı ilişkileri sonlandırmak veya bağları kopartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada tarhana çorbası dökmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası yemek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası içmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarhana çorba yapmak işlerinin toparlanacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada tarhana çorbası görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası yapmak başarısız ve mutsuz olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments