Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana çorbası dökmek

Rüyada tarhana çorbası dökmek

Rüyada tarhana çorbası dökmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, herkesin rahat edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, evlat sahibi olacağına, elinize para geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası dökmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun edecek şeyler yapabilirsiniz.

Rüyada tarhana çorbası dökmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tarhana çorbası yapmak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına işaret eder.

Rüyada tarhana çorbası içmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası yemek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada tarhana çorbası karıştırmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet eder.

Rüyada tarhana çorba yapmak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine rivayet eder.

Rüyada tarhana çorbası görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, heveslerin söneceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada tarhana çorbası pişirdiğini görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, fırsatların elden kaçırılacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments