Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tansiyon aleti görmek

Rüyada tansiyon aleti görmek

Rüyada tansiyon aleti görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, evine bereket geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tansiyon aleti gördüyseniz:

  • Belli konularda uyarıları göz ardı ediyor veya sinyalleri görmezden geliyor olabilirsiniz.

Rüyada tansiyon aleti görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tansiyon ölçmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada tansiyon ölçtürmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada tansiyon bakmak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tansiyon hastası olmak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Rüyada marangoz aletleri görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments