Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tansiyon bakmak

Rüyada tansiyon bakmak

Rüyada tansiyon bakmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, kendisi paralayacağına, imkânlarını kaybedeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulur.

Rüyada tansiyon bakmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgilere göre bir anlayış geliştirmelisiniz.

Rüyada tansiyon bakmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalettir.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine rivayet eder.

Rüyada tansiyon aleti görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Rüyada tansiyon hastası olmak sevap işleyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret eder.

Rüyada tansiyon ölçmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada tansiyon ölçtürmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada tavana bakmak arzuların gerçekleşeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments