Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tansiyon düşmesi görmek

Rüyada tansiyon düşmesi görmek

Rüyada tansiyon düşmesi görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, doğru kararların alınacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, mali gücünü yitireceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tansiyon düşmesi gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine delalettir.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada tansiyon ölçtürmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına inanılır.

Rüyada tansiyon hastası olmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tansiyon ölçmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada tansiyon bakmak maddi yükünün artacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına delalettir.

Rüyada tansiyon aleti görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada akrabanın düştüğünü görmek iyi bir patron olacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments