Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tansiyon hastası olmak

Rüyada tansiyon hastası olmak

Rüyada tansiyon hastası olmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, zafer elde edileceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalettir.

Rüyada tansiyon hastası olmak gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Rüyada tansiyon hastası olmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına alamet eder.

Rüyada tansiyon bakmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada tansiyon ölçmek günah işlemekten korunacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalettir.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek yeni bir araca sahip olunacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tansiyon aleti görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tansiyon ölçtürmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada bir tanıdığını hasta görmek huzura kavuşacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments