Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tansiyon ölçtürmek

Rüyada tansiyon ölçtürmek

Rüyada tansiyon ölçtürmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada tansiyon ölçtürmek gördüyseniz:

  • Kendiniz ifade etmeniz yeterli olacaktır, aşırı derecede agresif davranmak ise bardağın taşmasına yol açabilir.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tansiyon ölçtürmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tansiyon aleti görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, çok iyi işler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada tansiyon bakmak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada tansiyon ölçmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye alamet eder.

Rüyada tansiyon hastası olmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments