Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, zafer elde edeceğine, esenlik bulacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tansiyonun düştüğünü gördüyseniz:

  • Sabit fikirli veya inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilir.

Rüyada tansiyon düşmesi görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulur.

Rüyada tansiyonun düştüğünü görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tansiyon bakmak rahatlayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada tansiyon hastası olmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, sorunlarının birken beş olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine işaret eder.

Rüyada tansiyon aleti görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tansiyon ölçmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada tansiyon ölçtürmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına inanılır.

Rüyada kediyi düşerken görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments