Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavana bakmak

Rüyada tavana bakmak

Rüyada tavana bakmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kişinin daha çok kazanacağına yorulur.

Rüyada tavana bakmak gördüyseniz:

  • Detaylı düşünülmeden atılan adımların veya yapılan değişikliklerin olumsuz sonuçları olabilir.

Rüyada tavana bakmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada tavandan bakmak hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavanarası görmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına inanılır.

Rüyada evin tavanını görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavandan su sızdığını görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, eline para geçeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavanda kertenkele görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tavanda tuz görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, durgun giden işlerin açılacağına, onlara değer vereceğine alamet eder.

Rüyada evin tavanının çöktüğünü görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments