Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birini sarhoş görmek

Rüyada tanımadığın birini sarhoş görmek

Rüyada tanımadığın birini sarhoş görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini sarhoş gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda kalıcı etki bırakabilirsiniz.

Rüyada tanımadığın birini sarhoş görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanı sarhoş görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının sarhoş olduğunu görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalettir.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş biri görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada komşunu sarhoş görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş komşu görmek evlatlarından memnun olacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işarettir.

Rüyada müdürünü sarhoş görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments