Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunu sarhoş görmek

Rüyada komşunu sarhoş görmek

Rüyada komşunu sarhoş görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunu sarhoş gördüyseniz:

  • Bazı planlar, düzenlemeler veya anlaşmalar esnasında fazla inatçı olmanız size zor anlar yaşatabilir.

Rüyada komşunu sarhoş görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe yorulur.

Rüyada sarhoş komşu görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada herkesi sarhoş görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada birini sarhoş görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler içmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sarhoş olduğunu görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada bir insanı sarhoş görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada birinin sarhoş olduğunu görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yönetici makamına geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments