Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının sarhoş olduğunu görmek

Rüyada kızının sarhoş olduğunu görmek

Rüyada kızının sarhoş olduğunu görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada kızını sarhoş görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının sarhoş olduğunu görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemi sarhoş görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını sarhoş görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada sarhoş tarafından kovalanmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulur.

Rüyada şarap içip sarhoş olmak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işarettir.

Rüyada abisini sarhoş görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments