Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanı sarhoş görmek

Rüyada kocanı sarhoş görmek

Rüyada kocanı sarhoş görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine inanılır.

Rüyada kocanı sarhoş gördüyseniz:

  • Kendinizi olaylara kaptırdığınızda herşey için çok geç kalmış olmak sizi sıkabilir.

Rüyada kocasını sarhoş görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işaret eder.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada kocayı sarhoş görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş koca görmek çok başarılı olup, kazancının artacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocanı sarhoş görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek dertlerinin günden güne artacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada viski içip sarhoş olmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada içip sarhoş olmamak kendi işinin başına geçeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments