Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş biri görmek

Rüyada sarhoş biri görmek

Rüyada sarhoş biri görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş biri gördüyseniz:

  • Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek sıkılacağı bir haber almaya, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına inanılır.

Rüyada sarhoş araba kullanmak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, zararların yakında telafi edileceğine, zor durumda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş adam dövmek hararetli olayların meydana geleceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına alamet eder.

Rüyada sarhoş olduğunu görmek çok büyük bir rahata ereceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, iyiliğe ve güzelliğe tabir olunur.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler görmek kendini yiyip bitireceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada ünlü birini sarhoş görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin sarhoş olduğunu görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada sarhoş komşu görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments