Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş komşu görmek

Rüyada sarhoş komşu görmek

Rüyada sarhoş komşu görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş komşu gördüyseniz:

  • İzin vermeniz durumunda, sizi rahatsız edecek talepleri olan kişilerle muatap olabilirsiniz.

Rüyada sarhoş komşu görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunu sarhoş görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Rüyada herkesi sarhoş görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalettir.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş kovalamak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, sözlerinden çıkmayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işarettir.

Rüyada sarhoş kişi görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sarhoş görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments