Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birini dövmek

Rüyada tanımadığın birini dövmek

Rüyada tanımadığın birini dövmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın birini dövmek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak için yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek işlerinin yolunda gideceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı birini dövmek mutluluğa ve neşeye, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın birini dövdüğünü görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın birini dövmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, eşlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments