Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı birini dövmek

Rüyada tanımadığı birini dövmek

Rüyada tanımadığı birini dövmek işine dört elle sarılacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, acı tecrübeler edineceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı birini dövmek gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada tanımadığın birini dövmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığım birini dövmek hayırlı bir evlat olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın birini dövdüğünü görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı birini dövmek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yönlendireceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına yorulur.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek büyük atılımlar yapılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments