Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birini dövdüğünü görmek

Rüyada tanımadığın birini dövdüğünü görmek

Rüyada tanımadığın birini dövdüğünü görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın birini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Ufak tefek maddi şanslar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada tanımadığım birini dövmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini dövdüğünü görmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini dövmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, kısmetinizin açılacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek rahat edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek itibar edineceğine, saadete ereceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments