Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek kendisiyle övüneceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek gördüyseniz:

  • Aslında aynı şeyleri istiyor veya düşünüyor olsanız bile, ne pahasına olursa olsun size itiraz eden veya yapmanız gereken şeyleri söyleyen kişiler olabilir.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, ün ve itibar sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı birini dövmek iyilik ve güzellik bulacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birini dövmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments