Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek gördüyseniz:

  • Bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birini dövmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı birini dövmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığım birini dövmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments