Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yokluğa düşeceğine, içine kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek gördüyseniz:

  • Kuracağınız bağlantılar fırsatların önünü açabilir.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, aile saadetinin artacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek şansın yüze güleceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığım birini dövmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, emeğinden hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın birini dövdüğünü görmek dönülmez yollara gireceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunların gittikçe artacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments