Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler gerginliğinizin azalmasına yardım edebilir.

Rüyada tanımadığı bir kızı dövmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, bir daha kopmayacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birini dövmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığım birini dövmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birini dövdüğünü görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, hayaline kavuşacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini dövmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, kafa dağıtacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments