Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığım birini dövmek

Rüyada tanımadığım birini dövmek

Rüyada tanımadığım birini dövmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, kırılan kalbin onarılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada tanımadığım birini dövmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada tanımadığın bir kızı dövmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir adamı dövmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birini dövmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir kadını dövmek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeği dövmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın adamı dövmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı birini dövmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir kadını dövmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, başarılı adımlar atacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments