Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın tarafından vurulmak

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, güzel huylarının değişeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Bilginizi kişisel çıkarlarınız için kullanmayın.

Rüyada düşman tarafından vurulmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına yorulur.

Rüyada düşmanı tarafından vurulmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada düşman tarafından bıçaklanmak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanlar tarafından kovalanmak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanı tarafından bıçaklanmak yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, yeni mekânlara gireceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments