Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerler tarafından vurulmak

Rüyada askerler tarafından vurulmak

Rüyada askerler tarafından vurulmak sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, sorunların son bulacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, kişinin evlatlarının artacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerler tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Üzerinde değişiklik yapılması gereken planlar veya işler söz konusu olabilir.

Rüyada asker tarafından vurulduğunu görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işarettir.

Rüyada askerler tarafından vurulmak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker tarafından vurulmak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerde vurulduğunu görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker olarak vurulmak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker olup vurulmak rızkın daim ve hayırlı olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker vurulduğunu görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada asker vurulmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments