Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker tarafından vurulmak

Rüyada asker tarafından vurulmak

Rüyada asker tarafından vurulmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz.

Rüyada askerler tarafından vurulmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker tarafından vurulmak bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker tarafından vurulduğunu görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada askerde vurulduğunu görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, ekmeğinin verimli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker olup vurulmak son model arabaya sahip olacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker olmak ve vurulmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, borçlarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker olarak vurulmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker olup vurulduğunu görmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments