Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadın tarafından vurulmak

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, büyük işlere girileceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada bir kadın tarafından vurulmak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın tarafından vurulmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine işarettir.

Rüyada babası tarafından vurulmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın tarafından vurulmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teröristler tarafından vurulduğunu görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, durgun giden işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada polis tarafından vurulmak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments