Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık polis görmek

Rüyada tanıdık polis görmek

Rüyada tanıdık polis görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık polis gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya konular yaşam tarzınıza hitap etmiyor olabilir.

Rüyada tanıdık polis görmek yeni yollara girileceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, anne babayla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini polis olarak görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir polis görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis copu görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada polis yapmak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisin eve geldiğini görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, karlı işler yapacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine işarettir.

Rüyada polis binası görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, parasını dikkatli harcayacağına, öz güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada polisten haber almak bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments