Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis copu görmek

Rüyada polis copu görmek

Rüyada polis copu görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis copu gördüyseniz:

  • yanlız kişisellikten vazgeçmelisiniz.

Rüyada polis copu görmek hasta ise bakacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurt cobain görmek onlardan taraf hayır göreceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işarettir.

Rüyada polise gitmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada karakol ve polis görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, zorlukları aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivil polise yakalanmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis sevgili görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunus polis görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada oğlunu polis görmek maddi açıdan zarar edileceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, kişinin gönlünü alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments