Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini polis olarak görmek

Rüyada tanıdık birini polis olarak görmek

Rüyada tanıdık birini polis olarak görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, ticarete atılacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini polis olarak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada tanıdık bir polis görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini polis olarak görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık polis görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, işlerinin bollaşacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada polis tarafından çevrilmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada polis tarafından öpülmek gönlünce bir yaşam süreceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Rüyada erkek polis görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisten tokat yemek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet eder.

Rüyada polisten gizlenmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments