Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir polis görmek

Rüyada tanıdık bir polis görmek

Rüyada tanıdık bir polis görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir polis gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki bir değişiklik beklenmedik sürprizlere sebep olabilir.

Rüyada tanıdık bir polis görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, geçim derdi çekeceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık birini polis olarak görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, sermayenin harcandığına değeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık polis görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işaret eder.

Rüyada polis ve silah görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak malın bereketinin artmasına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, rahatın yerine geleceğine yorulur.

Rüyada polis ekibi görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine inanılır.

Rüyada polislerle kavga etmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada polis araması görmek büyük işlere imza atacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments