Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis binası görmek

Rüyada polis binası görmek

Rüyada polis binası görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis binası gördüyseniz:

  • İstenilen çalışma koşulları oluşabilir veya verimli çalışma arkadaşlarına kavuşabilirsiniz.

Rüyada polis binası görmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisten haber almak uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada polisle nişanlanmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, üçüncü gözünün açılacağına tabir olunur.

Rüyada polisten ceza yemek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, işlerin bozulacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada polislere yemek vermek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada polis operasyonu görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret eder.

Rüyada polis ve köpek görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, planlı ve programlı davranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments