Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisten haber almak

Rüyada polisten haber almak

Rüyada polisten haber almak dileklerin ve duaların kabul olacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisten haber almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaşanıyorsa toz duman yatışmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada polisten haber almak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada polise haber vermek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, hayata daha sıkı tutunacağına işaret eder.

Rüyada trafik polisi olduğunu görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis elbisesi giydiğini görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına işarettir.

Rüyada polis yapmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisten yardım almak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker ve polis görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada polise gitmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments