Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis yapmak

Rüyada polis yapmak

Rüyada polis yapmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis yapmak gördüyseniz:

  • Yeni yıla yönelik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada polisle işbirliği yapmak aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada polislik yapmak hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada polis yapmak kafasının sakinleşeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada polislerin çatıştığını görmek adını herkese duyuracağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis sesi duymak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada polis operasyonu görmek hayallerinin peşinden gideceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada polisten yardım almak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis ve köpek görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, her şeyin sarpa saracağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments