Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık kızı öpmek

Rüyada tanıdık kızı öpmek

Rüyada tanıdık kızı öpmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, zorlukların yaşanacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık kızı öpmek gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Rüyada tanıdık kızı öpmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına yorulur.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birini öpmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdığının elini öpmek nimet bolluğu yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments