Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının elini öpmek

Rüyada tanıdığının elini öpmek

Rüyada tanıdığının elini öpmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, yeni kişilerle tanışacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığının elini öpmek gördüyseniz:

  • Tartışma gerektiren konu bir şekilde yakın çevrenizde görebilir.

Rüyada tanıdığının elini öpmek önünü açacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, bereketli günler geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada tanıdığını öpmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, gücünün azalacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments