Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birini öpmek

Rüyada tanıdık birini öpmek

Rüyada tanıdık birini öpmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, inancından ödün vereceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işarettir.

Rüyada tanıdık birini öpmek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekebilir.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine inanılır.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkek öpmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada tanıdığını öpmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek çaresiz hallere düşeceğine, yeni işler alacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek hayırlı yollara gireceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığının elini öpmek makamından olacağına, üzücü haberler alacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments