Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kadını öpmek

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, bereketli yağmurlara, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Ufukta aşka var veya sosyal yaşamınız hız kazanabilir.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalettir.

Rüyada tanıdık kadın öpmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık kadını öpmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, bereketli işler yapacağına, yeni bir araba satın alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı erkeği öpmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı bir erkeği öpmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, rızkın ve kısmetin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek kazancın yetmez olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments