Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık bir kızı öpmek

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, sevinç gözyaşları dökmeye, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda stres yaşanabilir.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık kızı öpmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, mallarının da hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birini öpmek mevki makam sahibi olunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığı bir kadını öpmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zamanının boşa gideceğine, maddi olarak zayıflayacağına yorulur.

Rüyada tanıdığının elini öpmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments