Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Rüyada tanıdığı bir kızı öpmek rakiplerini geride bırakacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık kızı öpmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalettir.

Rüyada tanıdık bir kızı öpmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık bir erkeği öpmek huzur getirecek birinin çıkacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, emeklerin boş yere harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulur.

Rüyada tanıdığını öpmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada tanıdığı birini öpmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments