Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık birinin elini öpmek

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, umutlarının biteceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Son zamanlardaki yorumlarınızı dikkate alırsanız, aşk hayatınızı canlandırabilir veya hayatınızla ilgili temel kararlar alabilirsiniz.

Rüyada tanıdık birinin elini öpmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin elini öpmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığının elini öpmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine alamet eder.

Rüyada tanıdık bir kadını öpmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını öpmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık kızı öpmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık erkeği öpmek zevkli ve güzel hale geleceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birini öpmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments