Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık kadınla konuşmak

Rüyada tanıdık kadınla konuşmak

Rüyada tanıdık kadınla konuşmak işinin ehli olacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, saygınlık elde edeceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık kadınla konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da proje üzerinde çalışıyorsanız sonuç almak üzere olabilirsiniz.

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık kadınla konuşmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak parasına da para ekleyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Rüyada tanıdıkla konuşmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığı bir erkekle konuşmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir tanıdıkla konuşmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yarınlarına umutla bakacağına, eşinden yana huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada tanıdık adamla konuşmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada tanıdığıyla konuşmak işinin de hep yürüyeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments