Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığıyla konuşmak

Rüyada tanıdığıyla konuşmak

Rüyada tanıdığıyla konuşmak kısmetlerin artacağına, kırgınlıkların geçeceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada tanıdığıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Rüyada tanıdıkla konuşmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle konuşmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak fikirlerinin amacına ulaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığıyla konuşmak yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, dedikodu edeceğine delalettir.

Rüyada bir tanıdıkla konuşmak herkesin takdirini toplayacağına, bol bol hayır duası alınacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık adamla konuşmak çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birisiyle konuşmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, adaletin geleceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir kızla konuşmak rahat bir hayat yaşanacağına, sorunların kalmayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments